Julkaistu: 11.12.2018

Meri Louhos napattiin jopa Aku Ankkaan

Vuonna 2017 Keski-Suomen musiikin edistämissäätiön Ilmari Hannikainen -palkinnon saanut Meri Louhos on yhä aktiivinen. Lisa Enckellin tuoreessa radiohaastattelussa värikäs elämä ja vivahteikas työ musiikin parissa avautuvat kotialbumikuvien kautta. ”Kuusi kuvaa pianotaiteilija ja -pedagogi Meri Louhoksen elämästä” lähetettiin 8.12. Yle Radio 1:n kanavalla ja on edelleen kuunneltavissa Yle Areenassa.

YLEn sivujen laaja artikkelisarja ja arkistonäytteet täydentävät tietämystä huikean monipuolisesta Meri Louhoksesta ja samalla myös suomalaisesta musiikkikulttuurista. Materiaalista paljastuu, että laajojen joukkojen musiikkisivistystä rikastuttanut ja koko Suomen rakastama radiojulkkis – toden totta – mainittiin myös 1970-luvun Aku Ankassa.

YLEn nettiartikkelisarja Meri Louhoksesta