Julkaistu: 11.2.2022

Juhani Heinonen -viulukilpailuun ilmoittautui jälleen komea määrä

Kuudestoista Juhani Heinonen -viulukilpailu käydään Jyväskylässä 4.-9.3.2022. Ilmoittautuneiden määrä 54 oli jälleen iloinen yllätys, samoin vuoden 2019 kilpailusta tuttujen nimien esiintyminen niin 13-15-vuotiaiden kuin 16-24-vuotiaidenkin sarjoissa.

Kivistävin sydämin jouduttiin toteamaan, että runsaimman eli 10-12-vuotiaiden sarjan osallistujia piti aikataulullisista syistä karsia. Kilpailutoimikunnan puntaroinnin perusteella kaksikymmentä sai kutsun tiistaina 8.3. Suomalaisen musiikkikampuksen Hannikaissalissa käytävään osuuteen.

Tapahtumat käynnistyvät perjantaina 4.3. keskimmäisen eli 13-15-vuotiaiden sarjan ensimmäisellä erällä ja päättyvät 9.3. Jyväskylä Sinfonian kanssa soitettavaan 16-24-vuotiaiden finaaliin. Osallistujat on arvottu esiintymisjärjestykseen ja kilpailupäivien aikataulu on selvillä.

Kilpailutapahtumat ovat seurattavissa paikan päällä tai nettilähetyksinä.