Julkaistu: 9.6.2022

P.J. Hannikainen -sävellyskilpailun sato avaa konserttirunsauden

Kaikkien aikojen ensimmäinen P.J. Hannikainen -kuorosävellyskilpailu huipentuu torstaina 9.6.2022 klo 18 alkaen Taulumäen kirkossa, kun kilpailun satoa tarjotaan kuultavaksi paikallisten edustuskuorojen esittämänä ja jaetaan kilpailun palkinnot. Konsertissa esiintyvät Ruamjai, Cantinovum, Vaput, Jyväskylän Naislaulajat, Mieskuoro Sirkat, Mieskuoro Alvar ja Vox Aurea. Sävellyskilpailu on järjestetty Sulasolin ja Keski-Suomen musiikin edistämissäätiön yhteistyönä.

Kuorosävellyskilpailun tulokset julkistava konsertti avaa tällä kertaa Jyväskylän 9.-12.6. isännöimät Laulu- ja soittojuhlat, joiden merkeissä Sulasol myös viettää 100-vuotisjuhlaansa. Runsas konsertti- ja juhlatarjonta avautuu yleisölle niin maksullisten kuin maksuttomien tapahtumien muodossa.

YLE uutisoi Laulu- ja soittojuhlista 9.6.2022